Fler problem för SD

Det ser just nu inte lika lysande ut för sverigedemokraterna som det gjorde kring valet. Partiledaren Åkesson fortsätter att vara sjukskriven. Och möjligheten att fälla s/mp-regeringen verkar inte vara lika behaglig som man kunde ha väntat sig. Blanda annat har man här retat upp pensionärsorganisationerna som i Aftonbladet skriver:

Vi företrädare för nära 850 000 medlemmar ställer därför frågan till Mattias Karlsson och Sverigedemokraterna: I valrörelsen sa ni er måna om Sveriges pensionärer, är ni nu beredda att fälla regeringen och därmed svika ert vallöfte om pensionärsskatten?

På detta fortsätter så problemen med ungdomsförbundet som haft kongress i helgen. Där återvaldes Gustav Kasselstrand trots att partiledningen manövrerat för att få bort honom vid denna kongress precis som den som var för två år sedan. Tydligen har partiledningen i ett telefonsamtal som läckt ut sagt att han är ”en nassejävel”. Kasselstrand har inte samma positiva syn på Israel som partiledningen. Han har också utmärkt sig genom att kritisera partiledningens distanserande från järnrörsmannen Erik Almqvist. Ett annat intressant yttrande från Kasselstrand är att han hellre välkomnar Putin än Obama till Sverige. Det passar ju bra ihop med det närmande mellan europeiska högerextrema och Putinregimen som nu sker, till exempel genom ryska lån på 9 miljoner euro till franska nationella fronten eller att man från Putinregimen gästade Frontens 15: kongress.

Kan vi hoppas på mer?

Media: Aftonbladet, Politism

Intressant?

Föregående inlägg
Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: