Över 1000 Gränbybor säger nej!

Jag har skrivit här om en del av bakgrunden till de orimliga hyreshöjningar som bland annat hyresgäster i Gränby här i Uppsala hotas av och den kamp som förs mot detta: Torgmöte: STOP för ockerhyror och Orimliga hyreshöjningar och allmännyttan som blivit egennytta.

Idag åkte några av dem som kämpar mot denna orättvisa i Gränby med tåget till Stockholm för att överlämna över 1000 proteströster till Rikshem. Det är en mycket viktig kamp som har betydelse för hundratusentals andra runt om i landet. De förtjänar allt stöd!

intressant

Bloggat: Svensson

Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: